time to pretend/are you having a laugh?

det är en jobbig tid nu, missade tentan idag, tror jag klarade den i tisdags.. trist att gå ut i moll.. men det är väl inte så konstigt.. mitt liv går i moll just nu.. jag har slagit sönder min gitarr också.. kanske kasst gjort, det var verkligen 0 rock'n'roll.. det var frustration och ilska..

har fått stipendium också, inte värd det.. det är ju gott med lite cash, men när dagen går mot sitt slut så är det trots allt bara pengar..

julen stundar och jag känner ingenting..

det är en jobbig känsla att inte vara bra på nåt..

julafton 21.35 ska jag nog bänka mig framför svt.. extras julspecial.. ricky gervais och steve merchant är de enda..

tic tac alarm clock I'm gonna be late..



vad det är med bob dylan? vad är det inte med bob dylan..?? han kan inte sjunga, inte jag heller. han kan inte spela gitarr, inte jag heller.. men han har såna texter, sånt spann.. jag lyssnade på honom extremt mycket för fyra fem år sedan när jag började spela gitarr och blev helt fäst vid honom.. sådär vill jag också låta.. han var lika gammal som jag är nu och gjorde sådan musik. så smart, så spot on.. man kunde hitta nån att se upp till, därför gillar jag bob dylan.. sådan svärta.. where black is the color, where none is the number.. so simple yet so genious.. vocie of a generation.. not mine, but still.. it's allright ma, it's life and life only..


nåt med C#m kanske..


i vår ska jag köpa en ny gura också.. har inget val nu, plus att jag länge velat ha en stålsträngad.. nu har jag snart råd..



nej inte vet jag om det blev så mycket sagt här.. jag är inte nere direkt.. jag är ingenting.. [un]comfortably numb



idag blir det inget citat på slutet