ironi

Att skådespelaren Mark Chapman fått gestalta John Lennon på film måste ju hamna i ironins finrum, med tanke på hans namn.

sista natten med gänget..

..går ju att skriva.. gänget equals dammråttorna i ettan.

I helgen flyttar jag ihop med Frida.. oh la laa..

så håller på att flyttpacka som en tok här just nu.. samtidigt som vi skriver ner VHDL-kod så det står härliga till, mina timmar på dygnet fylls av sig självt.. nästan klart här hemma.. och i skolan stoltserar vi med 994 rader med nästan enbart IF-satser, ladies and gentlemen, Fulkod... disco shit..

 Familjen kommer ner imorn å hjälper mig med att städa å flytta å hela den biten.. mmjess.. Idag har varit en bra dag.. har fått reda på att jag satte NumAlgen.. 3a, som misstänkt.. vi har haft ketchupeffekt i projektet där det nu inte är alls mycket kvar innan det är dags för att redovisa å skriva rapport. jag å frida har burit ner lite gamla grejer från lägenheten till en återbruksbord och även lite andra grejer upp'å vinn. Sen här hemma.. jadu, bara massa tok.. allt är typ nere men det känns inte så.. oreda.. brrr


Revolver.. jag säger då det...


nu väntar jag på att få reglertentan tillbaka också, ska bli kul att se hur bra det har gått. det lutar åt en 4a.. så tenta-p har väl varit bra den här gången.. börjar väl se nåt slags ljus i nån slags tunnel.. metaforiskt och klyschigt.. just my cup o' tea..


Peggy.. vad hände där..


det här är precis som vanligt med mig, precis när jag blivit varm i kläderna och känner att jag klarar av mina ämnen är det visst dags att börja med nya.. så hej panik, hejdå trygghet..


man kanske skulle köpa lite film.. =)


tänk att man kan lägga ner tio och åter tiotals timmar på att koda 1000 rader kod för att se några färgglada streck på en skärm, folk måste ju tro vi är nördar.. höhö..?!?! =P  well, maybe we are...


Okkervil river - singer songwriter  FLAGG!

om en vecka ska jag/vi (vad ska man skriva hädanefter?) och kolla på nordpolen på [hg], usch nu kände jag mig lite väl när jag skrev dit those brackets också.. folk hade ju fattat ändå?! Aja, sen på lördagen lutar det åt palleneftersläppet.. gött mos.. nu har vi just fått nya pengar också.. det är nice..

nej man borde väl sova, det är en dag imorn också. och vilken dag sen..



and your world is gonna change nothing,
and our world is gonna change nothing.

Paranoid (android)

En mystisk känsla..

Vara riktigt hungrig och duscha i mörkret samtidigt som man spelar Joy Division på hög volym.. Basen pulserar, man blir paraniod, tänker onda tankar och känner sig light-headed.. Nu känner jag mig deppig.. Det har känts bra på slutet men när jag kom hem idag gick jag rakt in i väggen och satt fast där.. Vet inte riktigt.. jag bor bara ut tiden nu, det här känns inte som hemma längre. Bara en stökig lya med ett dumt kök å a pile of dirty dishes, and another pile with dirty undies. The whites.

The ringer, dude.

Jahapp, snabbsummering, kvar att göra denna period: 1/2 digitala kretsarlabb, komplettering på labb 5 och 6 i NumAlg, labb 3 i systemkonstruktion, VHDL-projektet i systemkonstruktion, Reglerteknikstenta samt NumAlgtenta.. Det minskar!

Jag har fått mina skivor nu äntligen och det var värt väntan, OK computer, vilken skiva.. Thom Yorke, vilken man..
Fina var de, 2-Lps med omslag man viker upp, 180g. Fina fisken. nöjd.. apples in stereo, arcade fire, ryan adams m.fl.


Jaha, annars då? Finns tusen saker att göra. ska bära fotölj imorn, kanske åka till ikea, kanske på flamman, vem vet.. lördag. samma där typ.. blå & popcorn.. min fantasi har gått i ide för året..

Visst är det dumt när man möter en gamling på cykel som kör på fel sida eller mitt i vägen och beter sig allmänt respektlöst, å så slutar det alltid med att de muttrar nåt om dagens ungdom fast det är de som gör fel. Åh typiskt. Surgubbar å surtanter.  Ja å så har jag ju min underbara cykelkorg nu också, men ibland glömmer jag bort att den är där så för några dagar sen när jag åkte till skolan från Frida så  skulle jag igenom  två sånna där bommar som hindrar biltrafik att åka igenom. Hur som helst  så missbedömde jag helt och  fastnade med cykelkorgen så den blev helt böjd. höhö.. Senare samma dag var jag ytterst nära att kapa knäna på en gångare som jag körde om lite för nära, men det gick bra.

I want to ride my bicycle

Jag har helt tappat intresset för mina sunkiga gitarrer just nu, vet inte om det är jag som suger, eller undermedvetet längtar efter en ny men hur som helst är det tråkigt. 

skäggig är jag också.. för skäggig..

nej, vet inte om det var så mycket mer.. en jävligt måttlig dag..

Nicotext är just a bunch of amateurs..

Powers out


You've got taste, you've got taste, what a waste that that's all that you have.

Parken lyssnar jag mest på just nu, efter att nästan enbart lyssnat på Pixies den senaste tiden.
Jag har egentligen inget vettigt att skriva, i helgen ska jag till Oxelösund å fira Fridas mammas födelsedag. Hela den här veckan har väl egentligen bestått av att labba, labba, labba.. men det är okej. Det går alltid vägen.

Igår var det folk här och kollade på lägenheten, det gick fort som tur var, känns inte riktigt som mitt ansvar (eller är det kanske det?) Nej, man skulle pluggat på halvfart och haft ett extrajobb också, lite variation, inte bara sitta bland alla indier i B-husets datasalar. Fast jag vet inte vilken typ av jobb heller.

Hehe, de verkar ha delat ut gröna sadelskydd över campus i dagarna också. Perfekt tänkte jag och norpade ett när jag såg att min cykelsadel var blöt. Imorn har vi chans att slutföra en av våra 3 labbserier i alla fall, alltid nåt. Peppar, peppar..

Så gött att jag hittat tillbaka till Peggy Lejonhjärta också, har inte lyssnat på dem på länge, men nu så.

"Köp Tom Waits Closing Time för spår nummer 6 handlar om oss."

Den skivan är en av få CD-skivor jag äger. Spår nummer 6 heter Martha. Så jag har inte greppat Peggys låt riktigt.. men det behöver man inte alltid göra.. man bir mest bitter över att man själv inte kan formulera sig..

Vad ska vi göra med Henry?

\o/      <--  Y.M.C.A  delmoment Y


röd tråd - var det nåt jag saknade så var det väl det.


alla romantiserande lägereldsdrömmar är som bortblåsta, nu väntar kylan.. ack om jag bara hade en moped.


Nej, här sitter jag och skriver. Nu får jag göra nåt annat. Hej då



-och alldeles utanför flyger hela livet förbi-