the crescendo of demise

Var just och hämtade glasvegas på vinyl, ligger och lyssnar nu, sprakar lite gott. jadu vad kan man säga, på tisdag kommer deras jul-ep också.. det blir nog att slanga den, får snåla lite nu.

det känns som att var och varannan hyllar dem just nu men fuck it. inte sedan essex green släppte cannibal sea för tvååetthalvt år sen har jag varit lika förälskad i en skiva. eller, jag är ju forfarande jävligt förälskad i doolittle också. =)

annars då? den här veckan har jag inte varit en duktig människa, legat hemma å tyckt synd om mig själv.. lat, nere, låg.. i onsdags gjorde jag å gregert i och för sig ett genombrott i labbförberedelserna, men vem säger att vi gjort rätt? vi har nämligen en labb på tisdag som vi har kvar från ettan, klarar vi den så blir det fyra hp och en slutförd kurs, om vi inte tar den så måste vi läsa den nästa år igen.. piss å pest.. jag är nervös.. jag känner mig så omotiverad nu igen. blä..


jag skulle behöva en brakfest i gott sällskap kanske.. bra musik, lite dricka, lite svin.. excellent.. det var roligt hos erik på tal om det. huja, två veckor sen.. time flies yes.. ikväll är det i alla fall leksand-mora på teven så då blir det att bänka sig där.. fint..

jag har i alla fall skrivit klart min utvärdering i informationssökning, det känns ju liberating.. alltid nåt, 1,5 hp like that..
min senaste recension i filosofen blev jag inte alls nöjd med. jag vette fan.. man ska inte tro att man kan nåt..
alla har väl planer på att göra nåt med sin kreativa sida.. men om man inte kan skriva eller spela musik eller vad fan det nu gäller så är det fan ingen idé.. lika den här snuttefilmen, vad håller jag på med? kan jag inte bara nöja mig med att va en blivande elektronikingenjör? å så boooring.. en d-vippa, jahadu, hurra va bra.. men samtidigt, kan man inte så ska man ju inte skämma ut sig.. knepigt.. jag skulle helst vilja göra saker som jag skulle kunna visa upp inför allmänheten, men inte göra det.. bara veta om det själv.. bara få ur mig det.. känns ju urbota dumt att blogga om jag skriver så.. vore ju bättre för mig att ha en lurvig dagbok med ett litet lås på.. där ingen annan ser.. jag kanske skulle vara mer ärlig i den.. inte censurera mig som jag gör här.. men vem vill vika ut sig helt då? H(z) =  Σ h(n)z^-1.. vem bryr sig..


framåt är bakåt och bakåt är fel...

ibland är man bara svart





here we, here we, here we fucking go

Nästa station Uppsala... Uppsala

Nu var det ett tag sen igen.. Sitter här och ska snart åka till uppsala över helgen å hälsa på erik. pang på pungen i portugal.. jag sitter å filar lite på manus till snuttefilmen men det är svårt.. aldrig gjort nåt liknande förut.

har börjat träna också, men vad hjälper det.. jag äter ju så himla fel..

jag har lagat min punktering nu också.. drog röven ur vagnen..

mindre än en månad kvar till fucking lucia nu.. tiden flyger iväg.. håll ut, slutet är nära, men om vi kan en mycket bättre låt varför spelar vi då den här?

på onsdag har vi en viktig labb i datorteknik som vi slarvade bort i ettan.. digitalur.. sen har jag börjat sitta med c++ också, men fiffan vilket helvete..



#include<iostream>

int main()
{
    std::cout << "Jag kan ingenting, goddammit. " << endl;
}



nej jag ska duscha å äta.. spenat&fetapaj.. det är jag som är hemmafrun..

and the glass-handed kites.. men jag gillar inte mew så mycket.. fast coolt namn.. eller?




tänk om jag hade en sabel, tänk om jag hade en häst, då vore jag presentabel, då gillar ni mig väl bäst

man, you should have seen them kicking edgar allan poe.. yellow matter custard dripping from a dead dogs eye..

I'm crying